NAEGA GROWL
entry profile affies stuff bias DASHBOARD FOLLOW

THE OWNER


Eighteen . Just call me MJ or Izzah . Sweet ExoStan . Sweet Kpoppers . Be nice to me and I'll treat you better :) Dreaming of pursue my study to Beijing XD

Tagboard

<
Leave Your Footprint above okayy. just shout me if you wanna exchange link . put me as "luhan's" first and i'll put yours :)

Blog Archieve


Credits

RE-EDIT by ArinaAzman. Template by wawakhun.bescode by faradhiniAnd awsome navigations from wana.
Pre-University Student
Sunday, 6 July 2014 • 8:19 am • 0 comments
Assalamualaikum and hello . Menulis ni memang betul-betul rushing sebab nak pergi KL dah kejap lagi . Hmm Kemas barang pun xsudah lagi . Balik sekejap je , rinduu nak berbukak puasa dengan family duhh . Uni life is totally different . 

Dulu masa kat asrama , makanan semua disediakan . Lepastu mulalah memilih "itu tak sedap , ini tak sedap" Hah , sekarang baru rasa sayang duit nak beli makanan . rasakan kau haha . Hmm , that's pointed to myself . Hmm actually i miss my Naim's schoolmates . All of them . All of memories with them . Rindu nak ketawa sama-sama , nangis sama-sama , exam sama-sama , maggi and nescafe in the midnight sama-sama . Seriously , everyone yang dah habis sekolah akan rinduu semua ni . 

Btw , I'm studying in Centre for Foundation Studies , International Islamic University Malaysia , Petaling Jaya :) Course : Foundation of English for International Communication . Praise to Allah . Haha . Bersyukur dengan nikmat even tak dapat IPG , xdapat pergi Beijing , maybe Allah is preparing something better for me .  Allah knows the best . 

"Boleh jadi sesuatu yang kamu suka itu tidak baik untuk kamu , dan yang kamu tidak sukai itu yang terbaik untuk kamu"
 
Yes . I do believe everything happens for a reason . Just never lose faith on Him . He's the Greatful one . And He knows better than anyone else :) So, dah sebulan kat sana , overall okeyy je . Study pun okayy , mintak2 exempted BI untuk sem ni , sebab tak nak repeat pliss . Haha . Roommate okayy , makanan tu , kalau dekat blok aku , tak variety sangat . Bulan bulan puasa ni , lagi lah . Tambah-tambah waktu sahur , memang sakit hati jugak , tapi sabar je lah . Kita anak perantauan je . Haha . Terima seadanya . Hmm .. 

About Exo , its kinda .. difficult to tell . I love them , i still love them and always love them . But , it just hurt to watch them without Kris . Wondering what kris do right now. I will always support EXO12 . But , its been along time since I spammed them . Plus, I was busy with my preparation to entered university before . So , that's why I kinda left them, and didn't paid attention to them recently . I miss Krisseu badly , eventho he's not my Ultimate Bias . I miss you Galaxy Hyung . 

Its his life , his choice . We make choice to our own lives . i hate SM .  haha .  K gotta go , because need to packing some things , and need to cook something for my friends there . Haha. Bye . Wassalam . Happy 8th Ramadan everyone .